Roeiboten polijstservice helpt jou uit de brand.

 

Het kan natuurlijk zo zijn dat het binnen jullie roeivereniging ontbreekt aan tijd om roeiboten te polijsten. Of misschien weten jullie je geen raad met doffe verweerde roeiboten? Geen zorgen, ik help je graag uit de brand! Met de roeiboten polijstservice ben ik in te huren voor het glad polijsten van roeiboten en aanbrengen van duurzame lakbescherming op de boten.

 

Manieren om gepolijste lak mooi te houden.

Afhankelijk van specifieke wensen is er de keuze uit een aantal opties voor de conservering van de gepolijste lak:

  • Aanbrengen van botenwas (levensduur tot ongeveer 3 mnd*)
  • Aanbrengen van een lakverzegeling (levensduur 3 tot 6 mnd)
  • aanbrengen van een keramische coating

Door heel Nederland en Vlaanderen kom ik je graag helpen met het onderhoud van jullie vloot. Dat zou bijvoorbeeld een keer vóór en een keer ná het seizoen kunnen. Of vaker, of op afroep. Enfin, zo zijn er wel wat meer mogelijkheden te bedenken 😉

Zo heb je wel de lusten maar niet de lasten! Maar ik kan ook, zoals eerder beschreven, een workshop boten polijsten geven en jullie het geheim van de smid leren.

roeiboten-polijstservice-werkt-op-locatie

Wanneer ik een roeiboot kom prepareren is het wel wenselijk (en handig) om alle riggers en dergelijke te verwijderen en de boot alvast klaar te leggen. Dan kan ik meteen aan de slag. Vooral bij meerdere boten op één dag is dat heul prettig werken! 🙂

 

Werkwijze roeiboot polijsten

Eerst ga ik alle oneffenheden in de lak weghalen door middel van kleien of schuren. Daarna ga ik de roeiboot in meerdere stappen polijsten met 2 verschillende polijstmachines. Dit zorgt voor een optimaal glad oppervlak van de roeiboot. Nadat de boot optimaal glad is gepolijst bescherm ik de lak met een lakbescherming naar keuze.

Hebben jullie een boot die speciale aandacht nodig heeft en willen jullie het liever láten doen dan zelf aan de slag? Ik help je graag!

Mail me voor de prijzen of bel 076 88 744 71

*NB. Betreft de levensduur op auto’s. Foto’s: Mike Davenport